Ring til os på:

 

Send os en mail på:

 

Træterrasser

Få ude og inde liv i boligen til at flyde sammen, en dejlige sommerdag, med terrassedøren stående på vid gab, og udgang direkte til en lækker træterrasse, dejlig blød at gå på med bare tæer, det er sagen :-)

Vi laver alt i træterrasser, og har igennem årene lavet en del, så du er sikker på, at få en god og flot løsning. Om den skal være i jordniveau, eller dit hus har hævet kælder, og terrassen skal stå på stolper, så kan vi altid få terrassen til, at passe med gulvhøjden i huset.

Valg af træsort / materiale

Valg af træsort er et spørgsmål om, hvad du har af krav til udseende, holdbarhed og selvfølgelig prisen.

Trykimpægneret. fyr eller gran brædder er meget brugt, og når vi skal udføre en terrasse med disse, for vi ofte brædderne lavet på specialmål ved savværket, da det giver et meget flottere udseende, med brædder der er lidt bredere og tykkere, end standart brædderne i din lokale trælast. Og i stedet for den sædvanlige grønne farve fra trykimprægneringen, kan vi levere dem med såkaldt ”Brunimprægnering” som giver en brun og mere varm glød.

Vi kan også lave din terrasse i hårdtræ, som kan være Ipe, Teak, Jatoba, Cumaru eller noget helt andet.

De gode løsninger​

Som altid når det gælder håndværk, er der stor forskel på det endelige resultat af en opgave, alt efter om den udførende, forstår sig på æstetik eller kun tænker på at det skal være hurtig overstået. Vi bestræber os på altid at vælge den flotteste måde at lave tingen, og finish står højt på vores dagsorden.

Uanset hvordan du vælger at din terrasse skal laves, er vi din leverandør, af en flot og holdbar løsning til glæde og gavn i mange år fremover.​

Tømrer & Snedker - JOHANN PORSKJÆR
Haderslevvej 153 - 6760 Ribe

Telefon: 29 43 00 02
Email: info@johann-ts.dk
CVR: 31727170

Åbningstider

  • Mandag: 07:00 - 17:00
  • Tirsdag: 07:00 - 17:00
  • Onsdag: 07:00 - 17:00
  • Torsdag: 07:00 - 17:00
  • Fredag: 07:00 - 17:00