Ring til os på:

 

Send os en mail på:

 

Ovenlys/Velux

Tagvinduer/ovenlys

Tagvinduer er en af vores ekspertiser som vi har stor erfaring med. At få monteret ovenlysvinduer er nok en af de nemmeste og mindst indgribende måder, at ændre et hus markant.

​Det er faktum at lys er liv, og at opholde sig i et mørkt rum, uden eller med meget lidt dagslys, kan tage energien fra enhver. Dagslys giver energi og velvære, og Velux vinduerne giver n ye muligheder for, at få bedre indeklima i hjemmet.

​Velux dagslysrådgiver

Gennem vores kurser ved Velux er vi i stand til, at vejlede omkring lysforhold og forbedringer heraf i hjemmet.

​Vi er jævnligt på opdateringskurser ved Velux, så vi altid er opdateret med de nyeste produkter og dermed muligheder for, at få det bedste ud af jeres hjem. Så skal du bruge en Velux fagmand, er du meget velkommen til at kontake mig.

Mange forskellige funktioner

Velux vinduer kan fås i et utal af størrelser og varianter med forskellige egenskaber og tilbehør. Heriblandt kan f.eks. nævnes elektrisk betjening af vinduerne, der kan programmeres til at åbne og lukke når som helst på døgnet. Brug det evt. til at lave udluftning i huset mens familien er på arbejde og i skole. Eller hvis vinduerne er monteret uden for rækkevide i huset, er det bare et tryk på knappen for at betjene dem.

​Integra vinduerne lukker også automatisk hvis det begynder at regne, ved hjælp af deres regnsensor. Man kan også montere udvendige markiser til at blokkere for solen på de varme dag, samt indvendige gardiner (plisse, mørklægning og design)

​Udskiftning af Termoruder i Velux vinduer, kan vi også klare.

​Ring til mig på tlf:. på 29 43 00 02, så kommer vi og kigger på dine muligheder….​

Tømrer & Snedker - JOHANN PORSKJÆR
Haderslevvej 153 - 6760 Ribe

Telefon: 29 43 00 02
Email: info@johann-ts.dk
CVR: 31727170

Åbningstider

  • Mandag: 07:00 - 17:00
  • Tirsdag: 07:00 - 17:00
  • Onsdag: 07:00 - 17:00
  • Torsdag: 07:00 - 17:00
  • Fredag: 07:00 - 17:00