Ring til os på:

 

Send os en mail på:

 

Ivarplank, eternit og træbeklædning​​​​

Vi laver alt inden for beklædning med træ, eternit og Ivarplank (fibercementbrædder med åremønster, så det ligner træ)​

Eternit beklædning

​Dettefindes i mange forskellige farver, størrelser og tykkelser. Vi kan skære dem på mål efter opgaven.​

Ivarplank

Består af 10 mm tykke og 19 x 360 cm lange brædder i et materiale lign. Eternit, men i stedet for at være helt glat som eternit, er brædderne i støbeprocessen blevet trykket med en struktur i overfladen, som ligner årerne i træ. Ivarplank fås i ca. 10 standardfarver og kan ved større projekter leveres i valgfri farve.

Fælles for eternit og Ivarplank er, at de vedligeholdelsesfrie og man kan med fordel bruge det som beklædning på steder, der er svært tilgængelige som f.eks. ved gavlbeklædninger og stern, eller andre steder hvor man ønsker minimal vedligehold.

Træbeklædning

Her er mulighederne næsten uendelige, her kan der vælges imellem et utal af materialer som f.eks. gran, trykimpr. Fyr, Thermowood, Superwood og diverse hårdtræ`s sorter etc. Derefter kan der vælges overfladebehandling, vi kan levere fyr i klassisk grøn trykimprægnering, den lidt nyere brunimprægnering, som har samme beskyttende egenskaber, men er brun i stedet for grøn.

Hårdtræs beklædninger bliver typisk behandlet med en klar olie for at fremhæve og bevare dets naturlige varme glød. Gran beklædning er ikke særlig godt at trykimprægnere pga. dets lukkede årestruktur, der gør at imprægneringen ikke kan trænge ordentlig ind i træet, men til gengæld er det fra naturens side meget modstandsdygtig overfor fugt, og er godt egnet for behandling med træbeskyttelse (maling).

Gran er brugt gennem generationer ved vores naboer mod nord, som har brugt træbeklædning på deres huse gennem mange århundreder, og især de norske stavkirker er et godt eksempel på, at træ er et særdeles holdbart materiale, hvis det bruges rigtigt ( konstruktiv træbeskyttelse )

Vi kan levere og montere træbeklædning i mange forskellige profiler, og gran kan vi levere grundmalet eller helt færdig behandlet. Se evt. nogle af mulighederne for udformning af beklædningen i linket nedenunder.​

Tømrer & Snedker - JOHANN PORSKJÆR
Haderslevvej 153 - 6760 Ribe

Telefon: 29 43 00 02
Email: info@johann-ts.dk
CVR: 31727170

Åbningstider

  • Mandag: 07:00 - 17:00
  • Tirsdag: 07:00 - 17:00
  • Onsdag: 07:00 - 17:00
  • Torsdag: 07:00 - 17:00
  • Fredag: 07:00 - 17:00