Ring til os på:

 

Send os en mail på:

 

Glas og termoruder

Vi kan levere og montere stort set alt i glas og termoruder.

Termoruder

Som det mest almindelige, har vi udskiftning af termoruder og enkelt lag glas, lige fra store butiksruder, til ganske almindelige termoruder i private hjem. Termoruderne kan leveres med mange forskellige funktioner. En standart termorude består af en lavenergi rude, med typisk 2 lag 4 mm glas og afstandsprofil.

Men derudover kan de fås som ekstra energi besparende, typisk som 3 lags ruder med ”varmkant” (et afstandsprofil mellem glassene, som er mindre varme/kulde ledende som et alm. Profil) Eller som varme reduserende, også kaldet ”stop sol glas” som gør at en stor del af varmen fra solens stråler ikke kommer ind i bygningen. Det kan være meget anvendelige i syd og vest vendte glasfacader eller vinduer.

Sikkerhed

Det kan også lade sig gøre, at få dem med ekstra styrke f.eks. imod indbrud eller som sikkerhed imod at komme til skade. Det kan enten gøres ved, at hærde glasset som gør at det har ca. 8 gange højre brudstyrke som et alm. stykke glas i samme tykkelse.

Man kan også vælge lamineret glas, som laves ved at men lægger i tynd folie imellem 2 lag glas, som gør det meget sejt, og som vil holde samme på glasset, hvis det skulle blive slået i stykker. Disse metoder kan kombineres i mange variationer, herunder forskellige tykkelser, og sammensætninger.

Vi har også stor erfaring i udskiftning af termoruder i velux vinduer, hvis der evt. er en rude punkteret (blevet mat/mælke hvid eller der blot er fugt imellem glassene) eller slået i stykker/ revnet.

Øvrige anvendelser af glas:

​Brusedøre:

Vi kan også levere og opsætte glasdøre til brusenicher og skillevæge i glas. Her fås der også mange forskellige muligheder, med designs, farver og funktioner.

​Spejle:

Vi kan fra vores glasleverandør også skaffe og montere spejle i alle afskygninger.

​Stænkplader:

Glas kan bruges til mange ting, bla. også som stænkplade bag kogepladen, eller som dekorativ vægpanel langs køkkenbordet. Det kan laves i mange forskellige farver, og designs.

Glashylder:

En glas hylde kan være mange ting, og bruges overalt i boligen. Hæng den på væggen eller med et farvet stykke glas som låg på toilet kassen ( ved væghængte toiletter )

Tømrer & Snedker - JOHANN PORSKJÆR
Haderslevvej 153 - 6760 Ribe

Telefon: 29 43 00 02
Email: info@johann-ts.dk
CVR: 31727170

Åbningstider

  • Mandag: 07:00 - 17:00
  • Tirsdag: 07:00 - 17:00
  • Onsdag: 07:00 - 17:00
  • Torsdag: 07:00 - 17:00
  • Fredag: 07:00 - 17:00