Ring til os på:

 

Send os en mail på:

 

Døre og vinduer

​Nye vinduer og døre reducerer varmeforbruget

Nye vinduer og døre er ofte en af de lidt større udgifter i forbindelse med renovering, men med de rigtige vinduer og døre kan du reducerer varmeforbruget betydeligt, sænke trafikstøj, slippe for træk, undgår kulde nedfald, og i det hele taget øge komforten i boligen.

​Valg af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvad der passer til huset, og hvad man har af krav til energi besparelse, samt vedligeholdelses niveau. Er ønsket vedligeholdelsesfri vinduer og døre, der er groft sagt 2 muligheder: Træ/alu eller plastik vinduer, hvilken type der passer bedst til dit hus, er meget forskelligt, og det kan jeg vejlede om ved en besøg.

​Ældre ejendomme

Har man en ældre ejendom, er det specielt vigtigt at tage hensyn til husets vinduer og døre, som har stor betydning for det samlet udtryk, her kan der i dag fås rigtig mange gode løsninger både mht. isolering og vedligeholdelse. Så gi mig et kald, så kan jeg komme ud og se på mulighederne for dit hus.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og har et godt øje for den gode løsning. Derfor kan vi altid finde en fornuftig og flot løsning.

​Den gode afslutning​

Vi har ikke kun fokus på, at levere de rigtige vinduer, de skal også sætte ordentligt i, og der skal laves de flotte afslutninger. Udvendig skal der naturligvis ligges en flot ensartet fuge, og indvendig skal der i særdeleshed kæles for detaljerne, da det jo er det indvendige snedkerarbejde ( vinduskarm, lysninger og gerigter ) som bliver det mest synlige indefra. Her er vi meget omhyggelige med at levere et flot og færdigt resultat. Vi kan levere lysninger og gerigter i grundmalet, eller helt færdig malet.

​Rådgivning til valg af vinduer og døre

Har du brug for god rådgivning, så ring på 29 43 00 02 eller send mig en mail på info@johann-ts.dk så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Tømrer & Snedker - JOHANN PORSKJÆR
Haderslevvej 153 - 6760 Ribe

Telefon: 29 43 00 02
Email: info@johann-ts.dk
CVR: 31727170

Åbningstider

  • Mandag: 07:00 - 17:00
  • Tirsdag: 07:00 - 17:00
  • Onsdag: 07:00 - 17:00
  • Torsdag: 07:00 - 17:00
  • Fredag: 07:00 - 17:00