Ring til os på:

 

Send os en mail på:

 

Profil

Tømrermester med sans for detalje og kvalitet

Bring eksklusivitet og kvalitet ind i dit hjem med en tømrerløsning fra Johann Porskjær - Tømrer & Snedker. Jeg er din lokale tømrermester i Ribe og udfører mange forskellige opgaver for kunder i nærområdet heraf.

​Vi arbejder normalt i en radius af ca. 40 km fra Ribe, men kan også finde på at tage en afstikker, lidt længere væk. Vores primære fokus, ligger på at yde god service, til den private kunde.

​Bag om firmaet

Jeg overtog i januar 2009 firmaet efter Ole Sleimann, et gammelt Tømrer og Snedker firma i Ribe. Jeg har valgt, at ændre navnet til Johann Porskjær – Tømrer & Snedker. Vi er i dag et moderne og kvalitetsbevidst tømrer- & snedkerfirma med gode og stolte traditioner i det gamle håndværk.

Alsidigt og bredt ekspertiseområde

Vores viden og ekspertise strækker sig ud over et stort område, hvor vi kan tilbyde et væld af løsninger. Er der opgaver, der går udover vores felt, har vi faste samarbejdspartnere både inden for både murer-, elektriker- , vvs- , smede- og malerverden, Vi kan derfor også sørge for den totale løsning ved eksempelvis renovering eller nybyg.​

​Hvad kan vi tilbyde:

Se under menuen ”vi udfører” hvor der også findes en del billeder af vores arbejde.

​​Uanset opgavetype og –størrelse byder vores faglige stolthed os at vægte kvaliteten og servicen af vores arbejde særdeles højt. Vi går med andre ord aldrig på kompromis med dette, da vi ønsker at give vores kunder de absolut bedste løsninger, som giver glæde i mange år fremover.

​Kontakt os

Ønsker du at gøre brug af vores service, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en opgave?

​Så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 29 43 00 02, mail info@johann-ts.dk eller via vores kontaktformular.​ 

Tømrer & Snedker - JOHANN PORSKJÆR
Haderslevvej 153 - 6760 Ribe

Telefon: 29 43 00 02
Email: info@johann-ts.dk
CVR: 31727170

Åbningstider

  • Mandag: 07:00 - 17:00
  • Tirsdag: 07:00 - 17:00
  • Onsdag: 07:00 - 17:00
  • Torsdag: 07:00 - 17:00
  • Fredag: 07:00 - 17:00